ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ IRENE

Τα διαμερίσματα Irene βρίσκονται στον Άγιο Γόρδιο, μια περιοχή περιτριγυρισμένη από πράσινα και βραχώδη βουνά, 300 μέτρα από την παράλια και 20 μέτρα από το κέντρο του χωριού. Η παράλια έχει μήκος σχεδόν 1000μ και είναι μια από τις καλύτερες του νησιού. Δίπλα στα διαμερίσματα βρίσκεται και η στάση του λεωφορείου με καθημερινές διαδρομές από και προς την πόλη της Κέρκυρας.

Tο συγκρότημα των διαμερισμάτων Irene, έχει ήσυχη ατμόσφαιρα ενώ αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς ο υπεροχος και μεγάλης έκτασης κήπος του – περίπου 1000 τ.μ. – εντός του οποίου βρίσκεται και η εντυπωσιακή πισίνα. Συχνά εδω διοργανώνονται βραδιές barbeque όπου οι καλεσμένοι απολαμβάνουν ελληνικούς μεζέδες.

Delux Διαμερίσματα

Irene wellness spot Apartments


 


 ...

Άγιος Γόρδιος - Κέρκυρα

Ο Άγιος Γόρδιος είναι ένας από τους πολυσύχναστους τουριστικούς οικισμούς της νοτιοδυτικής Κέρκυρας. Απέχει 16 χλμ. από την πόλη και βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία.

Τα διαμερίσματα του Irene

Τα διαμερίσματα και τα studios έχουν επιφάνεια από 32 – 55 τ.μ. με θέα στον κήπο ή την αυλή ή το χωριό. Καθαρισμός των δωματίων γίνεται κάθε δεύτερη μέρα ενώ αλλαγή πετσετών και σεντονιών δύο φορές την εβδομάδα.